Over Spin the Globe

 

Op Spin the Globe volg je Jeroen en Malou. Op deze website kan je meereizen met onze reis en al onze avonturen! Hoe is het idee om te reizen en dus ‘Spin the Globe’ ontstaan?Spin the Globe

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen; wij houden van reizen! En hiervoor hebben we érg veel over. Om deze reis te kunnen maken hebben wij ontslag genomen en de huur van het huis opgezegd (Jeroen in Alkmaar en Malou in Enschede). Voor ons is het dus een hele speciale reis, maar ook voor de achterblijvers. Zoals je leest hebben we e.e.a. op moeten geven om deze reis te maken, maar we krijgen er zoveel voor terug.. we ontmoeten veel nieuwe mensen, leren van hen, maar leren ook nog elke dag veel van onszelf. We zien zoveel mooie plekken en maken zulke bjizondere dingen mee. Voor ons is dit op dit moment belangrijker dan het hebben van een huis, baan, auto en ga zo maar door.. Wat wij hebben is slechts een backpack, maar wél een backpack gevuld met bijzondere herinneringen, plannen, ervaringen en momenten.. en als het goed is wordt deze backpack alsmaar voller!

Wij hebben deze website opgezet voor onze volgers, omdat wij er van houden om mooie en leuke momenten vast te leggen en te delen, omdat we het leuk vinden om op deze manier een portfolio op te bouwen en vanwege ons experiment om wat bij te verdienen terwijl we op reis zijn, want reizen is onze passie.. en daar willen wij ons werk van maken!

Wij hebben Spin the Globe bijgevuld met foto’s filmpjes en blogs van onze stage in Mauritius – waar wij elkaar ontmoet hebben – en van onze vorige reis door Thailand en Indonesië. In november 2014 zijn we vertrokken naar Cuba, vervolgens een half jaar blijven hangen in Mexico (met een kleine ‘break’ in Guatemala) en we zijn nog lang niet klaar met reizen. Zomer 2015 hebben we doorgebracht in Spanje en van oktober 2015 tot en met januari 2016 zijn we in Mauritius.. het eiland waar we elkaar hebben leren kennen!

Jeroen & Malou, Spin the Globe

2 reacties

  1. Hoi, zal wel meer gevraagd zijn maar hoe financieren jullie dit?
    Wij gaan volgend jaar april voor 1,5 jaar de wereld rond en zijn benieuwd naar financier-tips.

    Leuke site trouwens, veel goede informatie die we kunnen gebruiken.

    Alvast bedankt!

    Jos & Patricia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *