Vitamine Zee!!

Nog een week en dan is het weer zover..  de slippertjes mogen weer aan, het strandjurkje mag de koffer weer in en er mag weer gekozen worden tussen de tientallen bikini´s die ik rijk ben. Tijd voor wat vitamine zee! En wát voor één! Drie maanden lang mogen wij genieten van de pareltjes van stranden in Mauritius.. voor Jeroen en mij bekend terrein, want we hebben hier in 2011 maar liefst vijf maanden van mogen genieten, maar hóe bijzonder dat we hier weer samen mogen zijn.. en dit keer niet als hele goede vrienden, maar als een stel. Iets dat voor ons nieuw is op deze plek. Mauritius zal voor ons altijd een bijzondere plek blijven. Niet alleen omdat het de plek is waar we elkaar hebben ontmoet, maar ook omdat het de plek is waar we de meest zorgeloze vijf maanden van ons volwassen bestaan hebben mogen beleven. Oja.. én omdat dit wel één van de beste plekken is voor je dagelijkse dosis vitamine zee, want met wat vitamine zee functioneer ik op m´n best! De zee geeft me plezier, rust, maar ook inspiratie.

Het is écht waar! Jeroen en ik zijn op ons best met de zee in de buurt. Creatieve sessies, de beste ideeën, de mooiste gesprekken.. de zee is echt onze inspiratieplek. Maar niet alleen onze inspiratie plek.. óók onze plek om te genieten. Het kijken naar surfers op de wilde golven, het drinken van een biertje op het strand na een dagje op  de laptop, dansend en lachend op het strand of een dagje de zee op met een catamaran boot. Én tot rust komen bij de zee. In je eentje lopen op het strand, muziekje op, de zoute zeelucht, de wind door je haren en verstand even op NUL. Je verwonderen over de kalmte, maar ook over de kracht van de zee en genieten van zonsondergangen. Allemaal vitamine zee!

Vitamine zee. Het beste medicijn tegen inspiratieloosheid. Tegen onrust. Tegen onbewust zijn. Tegen vierkante ogen van de laptop. Tegen vermoeidheid.

Nog een weekje en dan gaan we weer.. kom maar op met die vitamine zee!

3 reacties

    • En wij gaan zeker mee…..yes de zwarte, gele, groene of paarse Pieten kunnen ons gestolen worden, 5 december zitten wij in Flic en Flac en zien we eindelijk Jeroen en Malou weer eens ‘live’ en niet via skype. Jan gaan lekker kokkerellen voor jullie hoor…..

  1. Veel plezier samen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *