Worxperiment

Reizen en werken? let’s call it a ‘worxperiment’!

Reizen is héél erg leuk, maar kost ook geld! En ja.. wij willen zo lang mogelijk reizen en ons budget gaat écht wel een keer op. Maarja, hoe kan je nou zo lang mogelijk reizen met zo min mogelijk uitgaven? Dat vroegen wij ons ook af, voordat we op reis gingen. Gelukkig voor reizigers is er een heel, heel, heel groot medium.. genaamd; the WORLD WIDE web, in de volksmond ook wel ‘internet’ genoemd. De naam zegt het al hè? WORLD WIDE web.. wereldwijd? Mede door het internet is het mogelijk voor reizigers om te reizen en werken, aangezien online werkzaamheden niet plaatsgebonden zijn… ideaal voor reizigers zoals wij.

Wij maken websites en houden ons bezig met online marketing! en dit blijkt ideaal te combineren met reizen.. je hebt maar 1 ding nodig.. wi-fi! Overal waar wi-fi is kunnen wij aan de slag.. en gelukkig voor ons is er tegenwoordig op héél veel (mooie) plekken wi-fi.

Jeroen houdt zich met het websdesign vooral bezig met het technische gedeelte van het webdesign en Malou houdt zich vooral bezig met de teksten, vertalingen en fotografie… en zo ben je opeens een webdesign team!

We zijn een portfolio aan het opbouwen en zijn erg trots op de websites die we al hebben gemaakt.

Bekijk hieronder wat we al gemaakt hebben:

 

En vergeet vooral niet onze website Worxperiment te bezoeken als je geinteresseerd bent!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *